ΚΑΤΙ ΣΑΝ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

“Γεννήθηκε το 1980 στην Κατερίνη. Πρώτα έγραψε και μετά μίλησε. Ήταν λίγο δύσκολη στο φαγητό. Και πολύ παραμυθού. Δε βαριέσαι. Γερά να ‘ναι όλα τους…”
Η μαμά της 

“Την είχα φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ήθελε να δουλέψει στη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Τα κατάφερε. Ευτυχώς για τη διαφήμιση σταμάτησε νωρίς.”
Ο καθηγητής της

“Η μαμά μου γράφει παραμύθια και στιχάκια και καμιά φορά μου κλέβει τις ιδέες. Λέει πως είναι σημαντικό να έχουμε καλούς φίλους και να αναζητάμε την ομορφιά μέσα μας και στους άλλους. Λέει επίσης πως το παιχνίδι είναι πάνω απ΄ όλα και πως είναι σημαντικό να μένουμε για πάντα παιδιά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, αρκεί να μαγειρεύει και κανείς καμιά φορά σ’ αυτό το σπίτι.”
Ο γιος της

“Γράφει από πολύ μικρή ηλικία. Ως στιχουργός συνεργάστηκε με σημαντικούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς. Έχει γράψει θεατρικά έργα και διηγήματα, για τα οποία έχει βραβευτεί. Έχει διακριθεί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, για τη Συλλογή της με ποιήματα για παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με την παιδική λογοτεχνία και ποίηση. Από την Ελληνοεκδοτική κυκλοφορούν τα παιδικά βιβλία της “Αποστολή ΤΕΡΑΤΕΞ” και “Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο”. Υπογράφει τους στίχους στα 12 παιδικά τραγούδια που περιλαμβάνονται στο cd στο “Νησί της Φαντασίας”, που κυκλοφορεί από την Panik Records σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού. Ζει στη Χαλκιδική με την οικογένειά της, εργάζεται ως σύμβουλος νέων (youth worker) και πιστεύει ότι η ζωή είναι ωραία επειδή της χάρισε όλα τα παραπάνω, συν τα βιβλία του Τζιάνι Ροντάρι, τα βράδια με ξαστεριά και το παγωτό κεράσι!”
Ο μάνατζέρ της

Δεν έχει μάνατζερ. Πάλι παραμύθια σας λέει;”
Η μαμά της

Close Menu