ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Pantelis Kiramargios - To Nisi Tis Fantasias BOOKLET PRINT

Μα που βρίσκεται επιτέλους αυτό το νησί της Φαντασίας;

Ο Γιάννης και η Χαρά έχουν μόνο έναν τρόπο για να το ανακαλύψουν! Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη… και με καράβι τους τη μουσική να σαλπάρουν σε έναν μαγικό, μελωδικό, πολύχρωμο κόσμο!

Στο Νησί της Φαντασίας θα συναντήσουμε τη Νόνη, ένα περήφανο παγώνι, μια κουτσομπόλα Χελωνίτσα, έναν ερωτευμένο σκαντζόχοιρο, την τεμπέλα μπάλα Μπούλα, ψείρες που κουρεύονται, νότες που κολυμπάνε, αγελάδες που σκαρφαλώνουν στα δέντρα και παπαγάλους που γαβγίζουν, μια Ψιχουλιά (μα ένα δέντρο που κάνει ψίχουλα φυσικά…) τον Κο Ξερόλα που τα ξέρει όλα, και πολλά ακόμη υπέροχα πλάσματα!

Το “Νησί της Φαντασίας” είναι το πρώτο μου παιδικό μουσικό album και κυκλοφορεί από την Panik Records σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού.

12 παιδικά τραγούδια, 12 μουσικές ιστορίες που ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Παντελής Κυραμαργιός, Μάρκος Κουμάρης (Locomondo), Βιολέτα Ίκαρη, Ναταλία Λαμπαδάκη, Χρήστος Μάστορας, Αργύρης Μπακιρτζής, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, Μαρία Παπαγεωργίου, Αγγελική Τουμπανάκη και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνει η παιδική- εφηβική χορωδία του Ωδείου Νικόπολις.

Pantelis Kiramargios - To Nisi Tis Fantasias7
Close Menu