ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Μα που βρίσκεται επιτέλους αυτό το νησί της Φαντασίας;

Ο Χάρης και η Χαρά έχουν μόνο έναν τρόπο για να το ανακαλύψουν! Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη… και με καράβι τους τη μουσική να σαλπάρουν σε έναν μαγικό, μελωδικό, πολύχρωμο κόσμο!

Στο Νησί της Φαντασίας θα συναντήσουν τη Νόνη, ένα περήφανο παγώνι, μια κουτσομπόλα Χελωνίτσα, έναν ερωτευμένο σκαντζόχοιρο, ένα μικρό Ψειροχωριό, μια Ψιχουλιά (μα ένα δέντρο που κάνει ψίχουλα φυσικά…) τον Κο Ξερόλα που τα ξέρει όλα, και πολλά άλλα υπέροχα πλάσματα! Τι λέτε, πάμε κι εμείς μαζί τους;

Το “Νησί της Φαντασίας” είναι το πρώτο μου παιδικό μουσικό album και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Εκεί υπογράφω τους στίχους σε 12 μουσικές ιστορίες, σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν καταξιωμένοι ερμηνευτές όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Παντελής Κυραμαργιός, ο Μάρκος Κουμάρης (Locomondo), η Βιολέτα Ίκαρη, η Ναταλία Λαμπαδάκη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Αγγελική Τουμπανάκη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνει η παιδική- εφηβική χορωδία του Ωδείου Νικόπολις.

Close Menu